GardenMaxX Vilos Black

//GardenMaxX Vilos Black

GardenMaxX Vilos Black

Request Quote

GardenMaxX Vilos Black Terrashaard

Afmetingen : 37 x 37 x 125 cm (bxdxh)
Gewicht : ca. 18 kg
Materiaal : Staal
Oppervlak : Zwart gecoat, hittebestendig tot 600 °C
Extra’s
– geïntegreerde houtopslagruimte
– optioneel met BBQ unit te leveren

Description

De GardenMaxX Vilos Black is een moderne en hoge terrashaard. Door de hoogte en de goede trek wordt de rook hoog boven uw terras afgevoerd. Deze Vilos Black tuinhaard geeft haar warmte rondom af aan de omgeving, en zorgt op uw terras voor een aangename temperatuur om optimaal te kunnen genieten van het buitenleven.

De GardenMaxX zwarte stalen terrashaarden worden met de hand vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig koudgewalst plaatmateriaal. De basis van de haard is een volledig gelaste constructie, waarvan de lasnaden door onze intern opgeleide vakmensen zorgvuldig worden geslepen en nabewerkt. De hittebestendige (600°C) coating geeft de tuinhaard een duurzaam karakter en goede bescherming.
GardenMaxX terrashaarden staan bekend om hun ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid, en daarnaast om hun goede verbranding en rookafvoer. Er zijn vele verschillende modellen beschikbaar en sommige modellen hebben tevens een geïntegreerde houtopslagruimte.
Als U zoekt naar een terrashaard waarbij modern design, degelijkheid en functionaliteit onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, dan komt U uit bij een metalen terrashaard van GardenMaxX.

Nagenoeg alle tuinhaarden van GardenMaxX zijn uit voorraad leverbaar, zowel in Corten-staal, als in zwart gespoten stalen uitvoering. Ook zijn er van vele modellen diverse hoogtes verkrijgbaar.

Additional information

Weight 18 kg
Dimensions 37 × 37 × 125 cm
B * D * H

37 * 37 * 125 cm

Merk

Gardenmaxx

Meteriaal

Metaal

EAN Code

8719324326124